Persienner

Adkomst under byggeperioden 2019/2020

Det er åpnet for kjøring begge veier i Korsgaten, det er parkering i Korsgaten på andre siden av Markveien, Øvre gate samt Torvbakkgata. Det er også gateparkering i Ratkesgate.

Parkeringshus er det i Schouskvartalet P-hus inkjøring Herslebsgate 5, det er også parkeringshus på Vulkan og i Søndregate ved Ankerbrua

Se visning i kartet på venstre side.

Trikkens nærmeste holdeplass er Olaf Ryes plass og nede i Trondheimsveien.

Det kan også bestilles transport av større varer om det ønskes av en av våre ansatte.

Vi leverer både metall og softline med 30 med mer underlist for det perfekte heng. De kan leveres monobetjent med sveiv eller kjede, hvor blending og opptrekk er samlet i en mekanisme.
Skråpersiennen kan åpnes/lukkes og heises opp til laveste nivå av overlisten. Vi har også perforerte lameller som gjør det mulig å se ut selv når persiennen er helt lukket.
Persienner for overlys/takvindu kan brukes på nesten alle overlys- og takvindu som har en fallvinkel fra 25° og ned til loddrett vinkel. Persiennen er særlig anvendelig på vippbare takvinduer, hvor persiennen følger med vinduet når det åpnes.
PC-Persiennen gjør skjermarbeid foran PC-en behagelig, og det gjør ingen synlige huller i lamellene når PC-persiennen er lukket.


persienn1.jpgpersienn4.jpg persienn5.jpg
persienn6.jpg

persienn8.jpg

1.jpg

persienn9.jpg

persienn10.jpg

persienn13.jpg

Emil Flaten AS

Thorvald Meyersgate 81
0552 Oslo

Tel: 22 35 51 96
Fax: 22 35 70 94
Mobil: 98 40 36 64
E-post: e.flaten@online.no

Åpningstider:
Mandag - Fredag 9.30 - 17.00
Lørdager 10 - 15
Søndager stengt

Kan avtales tider utenfor åpningstidene.